Mody Duo, Shalini Mody, 26 ja Raagini Mody, 22, üliõpilased
Eksootilist päritolu õed Shalini ja Raagini õpivad mõlemad Tartu Ülikoolis. Väikeste tüdrukutena tegelesid nad iluvõimlemisega, kuna neid on aga alati ümbritsenud ka India kultuur oli üsna loomulik, et nad leidsid tee kõhutantsuni.

Terminatorz Family, 24.a.
Möödunud aastal breaktantsuüritusel Battle of the Est tegid poisid hollandlaste vastu võisteldes nii võimsa tantsulahinugu, et neid kutsuti terminaatoriteks. Sealt nad nime saidki.

Joel Kotsjuba ja Eclectic, 25-28.a.
Tantsija Joel Kotsjuba ja saksofonimängja Kristjan Mazurtchaki ühine projekt, mille eesmärk on siduda muusikat erinevate kunstižanritega ning näidata, et kunsti on võimalik teha meelelahutuslikult ja et meelelahutusliku žanri on võimalik teha kunstiliselt.

Tantsukool Semiir, 17-31.a.
Semiir on alates 1998 aastast Kuressaares tegutsev huvialakool. 2006 a. tuli Semiir Soomes hip hop tantsu Euroopameistriks ja Saksamaal Bremenis hip hop Maailmameistrivõistlustel kahekordseks maailmameistriks.

Aleksander Orlov - 21, tööline ja Aleksei Žikin, 21, üliõpilane
Kohtla-Järvelt pärit Aleksanderit ja Tallinnas elavat Alekseid ühendab footbag, nad kohtusid interneti jututoas ning tänu ühisele huvile said neist ka väga head sõbrad. Saate kaudu soovivad poisid footbagi Eestis laiemalt tutvustada.

VocDotCom, 15-18.a.
VocDotCom soovib väga siinses muusikailmas läbi lüüa, et nende lood kõlaks raadiates ja neid kutsutaks esinema. Tüdrukud loodavad, et saates osalemine avab neile nii mõnegi ukse.

Roman Fedorenko, 18 õpilane
Pärnust pärit gümnaasiumi õpilane Roman žongleerib kolme korvpalliga üliosavalt, harjutama hakkas ta kolm aastat tagasi trikipallurite videosid vaadates.


Mark Oja, 11 koolipoiss
Mark õpib Toila Gümnaasiumis 5. Klassis ning on juab 1. Klassist aletes juhtinud koolis näiteringi. Ta kirjutab ise näidendeid ja ka lavastab. Juba lasteaiast saati unistab Mark saada näitlejaks või lavastajaks.

Grigori Rubanov, 20 keevitaja
Grigori on pärit Narvast, ta on lõpetanud kutsekooli keevitajana. Tema suurimaks kireks on kitarrimäng, eriti meeldib talle mängida flamenkot.


Leonhard Kelle, 77 pensionär
Hr. Kelle on laulnud terve oma elu, 29 aastat kuulus ta RAM-I ridadesse. “Ma olen lavalaudadel laulnud üle 60 aasta ja kui minu lauljakarjäär lõpeks finaaliga Saku Suurhallis, siis ma ütleks, et see oleks väga tore lõpp,” hr Kelle.