Raul rikkus ära Lenka sünnipäeva. Bettit hakkas huvitama, kes võiks olla Lenka salapärane austaja, kellest Raul rääkis. Lenka üritas suhet Henriga lõpetada.

Paul tahtis Liisilt teada, kas ta peaks välja kolima, ning püüdis välja uurida, miks Liis Juhanist nii vaimustuses on. Juhan käitus Liisiga flirtivalt.

Sten palus Dorat, et too firmast praegu siiski ära ei läheks. Dora ütles Sirjele tööpakkumise ära, tekitades nii Sirjes kibestumist. Marina kutsus Steni kohtingule. Sten sattus juhuslikult kokku oma vana punkarist sõbra Sääsega, kes viskas nalja Steni elustiilimuutuste üle.

Felix leidis Veronikale uue raviarsti, kuid esialgu ei tahtnud Veronika sellest midagi kuulda. Lõpuks moodustasid Lembit, Felix ja Helen ühisrinde ning suutsid veenda teda arsti juurde minema. Pärast esimest vastumeelset visiiti sattus Veronika uuest arstist vaimustusse.

Hannes üritas leida lahendust kinnisvaraprobleemile Karuneemes, kuid otsustas lõpuks kõik Helenile ära rääkida. Helen sai asjast aga omal käel varem teada ning Hannese valed tulid päevavalgele.

Kas Lenka otsus Henriga suhted lõpetada oli lõplik? Mida arvab Liis Juhani lähenemiskatsetest? Kas Paul kolib välja? Miks Marina Steni kohtingule kutsus? Kuidas üritab Hannes oma valesid heastada?