Leian, et staarisaade on tõesti hea võimalus laulutalentidel ennast näidata ja endale nime teha. Kui mõned maailmakuulsad lauljad on väitnud, et nende arvates saade end ei õigusta, sest lauljad peavad ennast ise üles töötama, siis mina nendega siinkohal ei nõustu.

Esiteks nõuab see palju julgust, et üldse saatesse minna, laulda kohtunike ja tuhandete inimeste ees, ning teiseks pole ka saates osalemine kindlasti sugugi lihtne. Mitmeid kuid järjest tehakse palju proove, esinetakse otse rahvale nii laval kui ka televiisorite vahendusel. Ausalt öeldes ma täiesti vaatan alt üles nendele inimestele, kes sinna on läinud.

"Eesti otsib superstaari" on saade, mida vaatavad paljud, nii noored kui vanad, ning mis alati palju kõneainet pakub. Kolm hooaega on eetris olnud ning võitjatena on väljunud Birgit Õigemeel, Jana Kask ning Ott Lepland. Praeguseks on nad kõik Eesti mastaabis tuntud ning võib arvata, et nende elud on tänu saatele kõvasti muutunud.

Sel aastal kandideeris Inglismaa "X-factori" saatesse ligi 100 000 inimest. Eks siis näha ole, milline see number seekord Eesti jaoks tuleb.

Milline on Sinu arvamus sellest formaadist üldiselt? Kas oled ehk isegi mõelnud saates osalemise peale?