Peeter Võsa andis tänases "Pealtnägijas" Mihkel Kärmasele intervjuu, milles tabuteemasid ei olnud. Seega uuriski Kärmas üsna avameelselt Võsa alkoholiprobleemide kohta. Ajakirjandusse on jõudnud värvikaid lugusid Võsa-Petsi üle piiri läinud pidudest.

"Ma soovitan tõsiselt mitte uskuda kõike, mida ajalehed kirjutavad," kommenteeris Peeter Võsa. "Mõelge vahest oma peaga ka!"

Peeter Võsa kinnitas, et ei suudaks olla edukas saatejuht ning ka poliitilist karjääri teha, kui tal oleks alkoholiprobleem. Siiski ei eita mees, et võtab kärakat mõnikord hea meelega.

Võsa kandideerib valimistel ka riigikokku ning on veendunud, et Lääne-Virumaa inimeste toetusel ta sinna ka saab. Võsa rääkis, et on aastatega oma parteijuhti Edgar Savisaart aina rohkem austama hakanud ning tema käest nii kiita kui ka peapesu saanud. Mille eest populaarne telemees Savisaarelt riielda sai, seda Võsa-Pets ei paljasta.

"Võib-olla tähendab see "Võsareporteri" lõppu," pole poliitikasse suunduv Võsa kindel, kas riigikogulase raske töö kõrvalt tal ka saate tegemiseks aega jagub.