Igal aastal olen pannud enda pea Internetiga kokku ning uurinud teiste kingiideid, need kõik kirja pannud ning siis valmis mõelnud, mis ma sõpradele-tuttavatele kingin. Kui eelnevatel aastatel on olnud primaarne nende funktsionaalsus, siis nüüd on prioriteet muutunud.

Kahjuks on majandustingimused mõjutanud tugevalt ka mind ja minu pere. Just seetõttu olen pidanud sel aastal leidma lahenduse, mis läheks inimestel südamesse ning samalajal oleks suhteliselt odav.

Kuivõrd ma tean, et inimesed saavad asju postiga harva, eriti noored, kellega mina suhtlen, siis otsustasin Eesti Posti kasutada. Lisaks need, kes on juba vanemad ning tavaliselt saavad arveid postiga rõõmustavad kindlasti.

Olles sügav disani- ja arvutigraafika huviline otsustasin kujundada ise jõulukaardi ning selle enda parimatele sõpradele ja tuttavatele saata. Nimekiri ei tulnudki nii lühike. Nii saigi see 30 nime pikkuseks.

Kvaliteedi tagamiseks trükkisin ma need trükikojas "päris" postkaardi paberile ning nüüd istungi ja murran neid kenasti pooleks ning kirjutan enda nime sisse. Järgmine samm on kleepida postmargid, panna kaardid ümbrikutesse ning homme posti viia.

Nii jõuabki minu parimate sõprade ja partnerite postkasti kaunis jõulukaart, millesse olen pannud enda kujundusmeele disaini näol ning hinge luuletuse näol.

Kaunist jõulu Teile kõigile!