Saade on eetris täna õhtul on Kanal 2-es. Savisaar annab vastuseid seoses äsjase skandaaliga ja räägib sellest, kuidas teda on pealt kuulatud.

Esmakordselt pärast lahutust Viljast räägib Edgar Savisaar enda tunnetest seoses abielulahutusega. "Ütleks nii, et ta (Vilja – toim.) on olnud minu elust ikka väga suur osa. Tema pilt on mul praeguseni seal seina peal. Edaspidi jääb sinna,“ räägib Savisaar.

Samuti arutab ta Võrnoga, et missugune on tema tulevane unistuste naine.  „Minu ideaalne naine on kuskil 45-aastane,“ räägib Savisaar.

Jõulueelsel õhtul olid Savisaarele külla kogunenud tema poeg Erki koos abikaasaga ja lapselapsed. Ka nemad on telepildis.

Täna õhtuses saates on Hannes Võrno külas ka Taimo Toomasti ja Vilja Savisaare nende ajutises kodus (Nõmme maja on ehitamisel). Võrno uurib, et mida Vilja leiab Taimos. Ja vastupidi

Vilja Savisaar räägib, kuidas nad kohtusid Taimoga tööga seotud üritusel Salme kultuurikeskuses. Vilja pidas tervituskõne juubeli puhul ja Taimo laulis. Seal nad kohtusid, rääkisid ja tantsisid. Pärast seda kohtumist tekkiski Taimol mõte Viljale klaverit õpetada. Ja ta läks ennast  pakkuma. Kuidas klaveriõpingutest sai abielu selgub saates.