Kuidas on elu pärast superstaarisaate võitu kulgenud?
Suhteliselt rahulikult, tõusude ja mõõnadega. Eks nii mõnigi inimene on tänu meediale kursis sellega, et asjad ei kulgenud pärast saate lõppu nii nagu ma oleks oodanud. Samas, ma ei ole pahane ei Alar Kotkase, ega kellegi teise peale, nii lihtsalt läks ja nüüd olen selle etapi seljataha jätnud.

Kas sa mäletad seda emotsiooni, mis sind valdas, kui sind superstaariks kuulutati?
Eufooria. See oli tugev tunne, mis jõudis kohale alles hiljem. Olen siiani tänulik Mihkel Rauale, kes mulle teise võimaluse välja kauples ja nendele inimestele, kes mulle oma toetushääled andsid. Tajun nende toetust siiani.

Milline näeks välja sinu elu, kui sa poleksid läinud saatesse proovima?
Seda ei saa me kunagi teada. Ilmselt oli ikka ette nähtud see, et ma sinna saatesse lähen.

Pärast saate lõppu oli sul sekeldusi plaadifirmadega. Kas oled nüüdseks oma raja leidnud?
Olen mõelnud, et äkki need sekeldused tulid mulle ainult kasuks. Ootamatusi võib alati ette tulla, aga hetkel olen õnnelik, et saan koostööd teha Jakko Maltisega, ta on minusse sisestanud teatud kindlustunnet, temaga on lihtne koos töötada. Ja olen õnnelik, et meie lugu "Don`t Want Anything" on jõudnud raadiojaamadesse, valiti Eesti Laulu poolfinaali, inimesed on andnud palju positiivset tagasisidet. Mul on tekkimas ka oma bänd muideks, väga andekate muusikutega. Ja nüüd ütlen ma selle välja - töötame Jakkoga minu teise albumi kallal.

Mida sa soovitad kõikidele, kes tahavad saatesse proovima minna, kuid julgusest jääb puudu?
Ma arvan, et pole vaja karta. Minge julgelt ja näidake oma oskusi. Ja ärge Mihklit kartke - minu jaoks oli ta hoopiski nagu kaitseingel.

Kas suhtled mõne saates osalenuga siiani?
Arno Suislep on mu väga hea tuttav. Alati saan temalt nõu küsida. Loodan, et kunagi laulame duetti.

Kes on sinu arvates üldse praegusel hetkel Eesti superstaarid?
Kerli Kõiv ja Carmen Kass.

Millised on sinu plaanid tulevikuks, kas üritad ka välisturgu vallutada?
Minu esimene eesmärk on anda endast parim Eesti Laulu konkursil ning loomulikult soovin, et mulle usaldataks võimalus esindada Eestit Eurovisioonil. Nagu ma mainisin, töötan oma teise albumi kallal ja hakkan varsti bändiga proove tegema. Eks iga laulja unistab maailmavallutusest, aga praegu naudin lugude kirjutamist ning mõtlen pigem juba bändiproovidest.