Diana, kellel oli võlgu kokku üle 150 000 krooni, sai kuratlikust karussellist välja siis, kui isa Eri  Klas teda aitas.

Täna leiab Diana, et riik peaks SMS-laenude kontorid sulgema. "Mul on palju tuttavaid, kes on võtnud kiirlaene. Kui nad ei suuda lõpuks enam tagasi maksta, on nad pöördunud kontorisse ja palunud maksegraafikut, kuid neile on inkasso kaela saadetud."

"Kiirlaenud on vaese sõltuvus. Inimesed võtavad laenu, et osta süüa, minna hambaarstile ning kuidagi hakkama saada. On ka selliseid, kes raha niisama tuulutavad, kuid neid on kindlasti vähem."

Diana meenutab, et kui tal kaks aastat tagasi laenud üle pea kasvasid, kadus uni ja algasid tervisehäired. "Tuli jube ärevus. Ja eluisu läks ära."

Ta ütleb, et teenib täna sotsiaalpedagoogina vaid 383 eurot (6000 krooni - toim). "See on absurd. Soomes saavad samasugust tööd tegevad inimesed üle 3200 euro (50 000 krooni - toim). Meil makstakse kõik maksud ära ning elamiseks raha ei jäägi ... Pole ime, et inimesed kiirlaenude orjaks muutuvad ..."