"Varsti saab kuu aega." kinnitab mees lahkuminekut Õhtulehele.

Uue armsamaga, 35aastase Marisega, kohtus Tauri eelmise aasta sügisel, kui too tuli tema konsultatsioonile. Naine tegutseb Tauri sõnul kosmeetika valdkonnas.

Marika kinnitab Tauri sõnu: "Jah, me elame eraldi. Üritan eluga edasi minna."

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.

Usaldusväärne allikas rääkis Publikule, et mõni aeg tagasi ilmus koolitaja Tauri Tallermaa juurde naine, kellel pärast õnnetust tekkinud terviserike. Nüüd olla aga koolitus Tauri ja lesknaisega võtnud nii sügava pöörde, et Tallermaa pole enam oma abikaasa Marikaga koos ...

Kelmikas kohting pulmas

Läinud juunis rääkisid Tauri ja Marika ajakirjale Kroonika oma kohtumisloo. Tauri meenutas, kuidas nad tundsid Marikaga teineteise suhtes uskumatut tõmmet ühes pulmas, kuhu mees oli saabunud oma toonase abikaasaga...„Me jäime isegi suudlemisega vahele! Seletamist oli küllaga," pajatas Tauri.

Küll aga polnud toona asjade sellise käiguga rahul Tauri tollane abikaasa ja kahe lapse ema. Tauri meenutas: "See oli ka ses mõttes jube aeg, et... Valetamine mulle ei meeldi, aga ma pidin kogu aeg midagi varjama, kodus valetama, et käisin seal ja seal, - aga tegelikult sain hoopis Marikaga kokku. Hirmus. See kestis aasta."