Kolm nädalat tagasi kolis Tauri Tallermaa oma abikaasa ja lapse juurest minema. Nüüd elab ta uue naise ja tolle 6aastase lapsega ühe katuse all Suurupis, kirjutab Kroonika.

"Kujunes välja nii, et ma olen väga hea kuulaja. Kui me isegi vaatame oma referentsi tagantjärele, siis Maris ütleb, et minuga oli imelikult kerge rääkida. Tihtipeale on seda inimestega raske teha. Ma olen talle tõesti hästi palju moraalset ja mõtlemistuge andnud," kiidab Tauri oma oskuseid.

Tutvus sai teadupärast alguse nõnda, et Marise abikaasa suri 37aastasena ning naisel tekkisid mälulüngad. Ta läks koolitaja Tauri Tallermaa juurde abi otsima ja mõlemad leidsid teineteises hingesuguluse.

Tauri on hämmelduses: "See on nii sarnane mõtlemine, mida ma pole enne kunagi kohanud. Ma ei ole kunagi uskunud hingesugulusse, aga nüüd võin küll tunnistada oma sõnu. Kui ma võisin kaks või kolm kuud tagasi vastu rindu taguda ja öelda, et minuga selliseid asju ei juhtu, siis siin on hoiatus kõigile - me ei tea midagi sellest, mis on meiega juhtumas."