"Meie muidugi ei ole abielus, aga me veedame küll rohkem aega koos kui tavalised paarid. Oleme ju iga päev 12 või rohkem tundi koos, veedame koos aega, käime koos puhkamas. Tavaliselt abielupaarid nii palju teineteist ei näe," räägib Marko ajakirjale Naised.

Kuna koostöö sujub nii hästi, kas võib siis loota, et Eesti teletaeva "agendid Mulder ja Scully" meile ka järgmistel kümnenditel ekraanilt vastu säravad? "No võimatu see küll ei ole," nendib Marko tema kaubamärgilise "telepoisinaeratusega". "Kui inimesed omavahel eetris sobivad ja me teame, kus üks oma lauset lõpetab ja teine alustab... See ei teki niisama lihtsalt. Seda on lihtsam jätkata, kui uut samasugust asja asemele tekitada," arutleb ta.

"Sõtlub ju sellest, kui kaua vaatajad lasevad meil eetris olla," on Anu naisena, kellele teatavasti ka vanus rohkem eetripiiranguid seab, skeptilisem.

"Võib-olla me töötame siin veel 40 aasta pärast koos. Anu on uue telemaja valvelauas ja mina olen vana telemaja valvelauas, helistame üksteisele ja lähme koos pontšikuid sööma, iga päev samal kellaajal," on Anul koht Marko tulevikuplaanides täiesti olemas.