Red Rack’Em ehk Danny Berman alustas tegutsemist tantsumuusikas 00ndate keskel, vanade soul ja disko muusika edit’ite (parandatud/pikendatud/rikutud versioonid) välja andmisega ja mis moodsa disko-liikumise tantsupõrandatel jalgade rõõmsal müdinal võeti.

Edit’e vorpimisega tegeleb Rack’Em seniajani – nime all Hot Coins. Nime all Marlinspike viljeleb ta detroit 2 stepi ning isikliku nime all peab kahte plaadifirmat: Bergerac ja ainult netireliisidele pühendunud Nettles.

Red Rack’em nime all andis ta möödunud aastal välja kauamängiva “Early Years” ja oma fännideks võib ta pidada nii Gilles Petersoni kui Carl Craigi ja Raul Saaremetsa.

Jamie “Winkle” Slater on aga vaid paar aastat tegutsenud plaadifirma Greta Cottage Workshop tiimi DJ. Nimetatud plaadifirma peab oma hinge ülesandeks ennekuulmatu elektroonilise muusika maailmasse paiskamist ja seda kompromissideta – “Sõltumatu, aus, aga elu mitte üleliia tõsiselt võttev”.

Täpselt sellist suhtumist kuuleb ka Winkle’i nö rännakutele-viivates DJ-mixides, mida võib siit posu leida SIIT!

Lisaks noortele briti diip house kuttidele Mutant Discol – Raul Saaremets, Rhythm Doctor ja Siim Nestor.

Kinos Sõprus 18. veebruari öösel.

NB Mutant Disco afterparty toimub lokaalis Vabandust hommiku kella kaheksani – kavas kõik Mutandi DJd, kes veel jalul püsivad, aga kohe kindlasti ka DJ Andrevski, Jamie Slater ja Siim Nestor Prince-spetsiaal sett.