Viimane kord oli augustis, kuid ta hakkas mulle ligi ajama jälle detsembris, suudles mind, kui tema juures olin (minu sõbranna oli ka kodus, aga ta õnneks ei näinud). Ta isegi helistas mulle mingi aeg detsembris, kuid mu kutt vastas ta kõnele (nad teavad mu kutiga üksteist). Ta ütles talle, et lõpetagu see ära.

Mees ei helistanudki mulle enam, kuid aastavahetusel peol hakkas ta jälle mulle rääkima, et miks ma tema juurde ei läinud, kui ta mulle helistas? Ma ei vastanud midagi ja läksin minema. Kuid ma tean, et ta ikka tahab mind. Mida teha? Kuidas temast lahti saada? Kuidas teha nii, et ta enam mind ei tüütaks?

Kiizu, 14

Dr. Noormann vastab

Ma loodan, et selle kirja järgi tunneb Sind ära Sinu tookordne rase sõbranna või Sinu ema või algatab Sinu tuvastamise lastekaitseametnik, sest see, millest kirjutad, on kuritegu – pedofiiliana karistatav käitumine.

Liiga palju tüdrukuid kirjutavad oma väga varasest seksuaalvahekorrast vanemate meestega. Ja veel sellise tooniga, nagu oleks see täiesti normaalne ja tavaline. Nii, nagu Sinugi kirjas. Ei, see on kuritegu.

Ma tean selliste meeste probleeme. Nende mehelikkus on nii nende endi kui nende eakaaslastest naiste silmis päris hädine ja nii suudavad nad sellele mingit väärtust leida vaid alaealiste tüdrukute juures. Aga kuna tüdrukud peavad seda jälle oma suureks „võiduks“, ei oska nad selliste meeste käitumist kuritegelikuks pidada ja pigem kelgivad kui kurvastavad.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid