Kylie kontserdi jaoks vajalikud lavakonstruktsioonid ja heli- ning valgustehnika toimetatakse Tallinna 25 suure rekkaga. Kylie tuuriga sõidab kaasa 120 liikmeline abipersonal. Tehnika laadimiseks ja paigaldamiseks ning lava püstitamiseks palub staari mänedzment värvata Eestist üle saja kohaliku abilise.

Lavakonstruktsioonide kogukaal on 250 tonni. Kahe päeva jooksul riputatakse Saku Suurhalli tekkiva hiigellava kohale ligi 55 tonni erinevat heli- ja valgustehnikat. Show ajal on kasutuses enam kui tuhat erinevat valgusallikat. Ka helitehnika park on tuuri tarbeks spetsiaalselt kokkupandud.
Lava elementide, sealhulgas veeatraktsioonide töötamise tagamiseks vajatakse 15 kilomeetrit elektrikaaalit, 5 kilomeetrit torustikku ja 2 kilomeetrit valguskaablit.

Kylie show nõuab ühtekokku 1 miljon Watti elektrienergiat ning seadmeid juhib spetsiaalselt selle tarbeks ehitatud arvutisüsteem, mis oma võimsuse ja andmemahu poolest on isegi 50-korrulise ärikõrghoone omast suurem.

Kylie show mitmetasandilise lava ülesehitus on tehniliselt keerulisem ja täpseim kõigist seni maailmastaaride siseareenide suurte kontsertide tarbeks ehitatud lavadest. Võimas lava koos pika lavakeelega hõlmab poole Saku Suurhalli saali tantsupõrandast. Seega on Kylie showle müüdavate seisupiletite arv tavalisest väiksem ning Saku Suurhalli lava ette koguneb homme õhtul tavapärasest vähem arv publikut, mis annab omakorda igale seisupileti omanikule parema võimaluse show nautimiseks

Tähtsa osa showst mängivad veeatraktsioonid, mis muudavad kogu kontserti unikaalseks vee-etenduseks. Tallinna show lava koosneb koguni üle miljoni erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad ka 30 suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud!

Kylie Minogue esineb Tallinnas koos 20-liikmelise tantsutrupi, õhuakrobaatide ja täiskoosseisus live-bändiga ning taustalauljatega. Kontserdi raames saab Saku Suurhalli laval näha üle 200 erineva lavakostüümi.

Homme, 23.veebruari õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 20.00, kontserdiprogrammi algus 21.00. Enne Kylie lavaleminekut soojendab publikut staariga koos tuuritav DJ.

Kylie Tallinna kontserdi iste- ja seisukohapiletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.