Tiivustatuna firma senisest eduloost, tuli Renee lagedale plaaniga viia firma börsile. Pärast Steni lahkumist Heleni firmasse tööle asunud Dora tegeles oma uue kollektsiooni ettevalmistamisega.

Henri teatas Bettile ja perekonnale, et ta ei kavatse Londonist niipea tagasi tulla, mis valmistas Bettile suurt südamevalu ja pani Heleni muretsema. Lisaks tekitas see veel uusi pingeid Hannese ja Heleni vahel, kelle läbisaamine oli niigi problemaatiline. Betti läks oma muret Henri pärast kurtma Lenkale – kes jagab nüüd korterit venna Rauliga – teadmata, et see uudis valmistab südamevalu ka Lenkale. Betti üritas Uusperede majast välja kolida, aga Helen takistas teda.

Marina tundis, et ta on liiga kaua tühja-tähjaga tegelenud, ja otsustas leida endale uue väljakutse.

Pärast Heleni firmast lahkumist asus Liis asus tööle uue projektiga - elulooraamatu kirjutamine kollase meedia staarist Cristyst, kes on kõigest 24-aastane. Esimene kohtumine oma ainesega mõjus Liisile ehmatavalt. Paul omakorda ei teinud Liisi elu kergeks ja heitis talle ette, et ta nii kerglaste asjadega tegeleb.

Kas pereliikmetel õnnestub Hannes madalseisust välja aidata? Miks otsis Rasmus Heleni üles? Mis saab Liisi uuest tööotsast? Millised tagajärjed on Henri ootamatul otsusel? Millise väljakutse Marina endale leiab?