Vaatamata sellele, et Anna-Maria esitleb end tunnustatud politoloogina, satub ta ajakirjanduses pigem seltskonnalehtedele kui poliitikast kõnelema. Nii näiteks ei põlga Galojan ära Playboy esikaant kaunistada, ega kokasaates "Õhtusöök viiele" pitsat pakkuda.

Samuti meenuvad Galojani nimega pikantsed vaidlused Katrin Siskaga (vaata SIIT!), arveteklaarimine Liis Lassiga (vaata SIIT!), tüli kunstnik Tanel Veenrega (vaata SIIT!). Samuti on teda seostatud Edgar Savisaarega (vaata SIIT!).

Mis juhtub pärast täna algavat kohtuprotsessi. Kas Anna-Maria pannakse tõesti päriselt trellide taha? (Mäletatavasti pidas noor naine möödunud aastal Patarei vanglas oma sünnipäeva - kas pole mitte must huumor?)

„Kui protsess tuleb aus ja sõltumatu, pole mul absoluutselt mitte midagi karta ega kahetseda!" on Galojan varem öelnud ning rõhutanud, et pole kunagi kasutanud EELi raha brändirõivaste ostmiseks.

Et suu korralikult puhtaks rääkida, on Anna-Maria alustanud raamatu kirjutamist. Teose pealkirjaks saab: "Kuidas varastati minult miljon".

"Ma loodan, et see ilmub Londonis sel aastal. Võimatu on oodata kõikide sündmuste lõppu. Aga ta ilmub loodetavasti enne suve ja kolmes keeles - eesti, vene ja inglise keeles," ütles Anna-Maria mõnda aega tagasi Kroonikale.

Hea Publiku lugeja, milline mulje on sinul Anna-Maria Galojanit jäänud? Kas tegemist on seaduse hammasrataste vahele jäänud politoloogiga või on Anna-Maria siiski kalli maitsega suli?