Oma abikätt üritas Hannesele ulatada ka Paul, ent sellestki ütles Hannes ära. Paul rääkis Hannesele ka seda, et oli näinud Rasmust Helenit külastamas.

Helen ja Renee võtsid vastu otsuse viia Heleni firma aktsiad börsile. Dora kaudu aktsiamüügist kuulda saanud Marina püüdis veenda Mišat, et too ostaks talle osaluse Heleni firmas. Renee kirjutas käskkirja Sirjele, kes oli oma töökohustuste täitmise hooletusse jätnud. Pidevad muutused firmas tekitasid kõigile töötajatele stressi.

Liis kohtus juhuslikult Juhaniga, kes on Eestis tagasi ja peab reklaamiagentuuris ideekirjutaja ametit. Liis andis ka Cristyle teada oma valmisolekust hakata tolle elulooraamatuga tegelema, kuid esialgu ei tahtnud töötegemine eriti vedu võtta; Cristy arusaam raamatukirjutamisest tekitas Liisis hämmingut.

Lenka teatas Raulile, et sõidab kuuajalisele fotokoolitusele Lõuna-Aafrikasse. Raul ja Betti käisid Lenka teadmata kohtingul.
Kõigi üllatuseks naases etteteatamata koju Sten.

Miks Sten otsustas tagasi tulla? Ja kuidas suhtuvad sellesse vahepeal sõbrunenud Dora ja Marina? Mida kavatseb Hannes ette võtta, olles kuulnud, et Helen ja Rasmus suhtlevad? Kas Marinal õnnestub omandada Heleni firmas osalus? Millise ootamatu ja šokeeriva avastuse teeb Lenka enne Eestist lahkumist? Kas Tomil õnnestub Hannest siiski aidata?