Keegi pole suutnud tõestada 100% kindlusega, millal ja miks maailmalõpp tulla võib ja isegi kui keegi seda suudab, siis usun, et inimesed võiksid selle teema koha pealt tuure maha võtta. Meil on elus niigi palju probleeme. Probleemid peres, probleemid koolis, probleemid suhetega, probleemid rahaga, probleemid keskkonnaga, probleemid töökohaga.. probleemid ja probleemid. Milleks tekitada endale juurde veel üks probleem? Mis see meile annab, kui me mõtleme, et ühel kindlal päeval tuleb maailmalõpp ja praegusest elust ei jää enam midagi järgi?

Usun, et tuleb nautida igat hetke oma elus. Teha seda, mida hing ihaldab, teha head teistele, olla rahul iseendaga ja teistega ning mitte tekitada asjatut draamat. Meil kõigil on elus positiivseid asju ja tuleb keskenduda elu headele külgedele.

Iga päev sureb tohutul hulgal inimesi. Maailmas on pidevalt suuri õnnetusi, katasroofe ning palju muud, mis põhjustavad äärmiselt paljude süütute inimeste surma. Surm tuleb ükskord niikuinii, ükskõik, kas me seda tahame või mitte. Kui saatus on meile määranud, et ühel hetkel kaob kogu see maailm, siis võime me vähemalt oma viimastel elu hetkedel mõelda, et oleme elu oma elu nautinud täiel rinnal, nii, kuidas võimalik!