Reedel toimub Loomelinnakus suur sünnipäevapidu, kus sel aastal astuvad üles Eesti viimase hetke popimad ja nõutavamad bändid. Muuhulgas astub lavalaudadele ka kõigi poolt palavalt armastatud ja 2011 aastal Eesti Laulul meeletu edu saavutanud ning komeedina staaritaevasse tõusnud Outloudz.

Noor, omanäoline ja üliandekas Iiris ning legendaarne indie-rock ansambel Röövel Ööbik oma täiesti uue kavaga. Lisaks Rulahaigla dj-d ning Eesti kuulsaim ja armastatuim venekeelne hip-hopi bänd Gorõ Lana.

Laupäev algab Telliskivis juba traditsiooniliseks saanud Telliskivi Kirbuturuga, mis on Loomelinnaku lahutamatu osa ja ristiema. Kaks aastat tagasi toimus esimene Kirbuturg Telliskivis Loomelinnaku avatud uste päeval, mil esimest korda hüüti avalikult välja uue loomingulise pesa sünd Kalamaja ja Pelgulinna piiril. 2. aprilli laupäeval jätkub Kirbuturg Rohelises saalis.

Lisaks toimub laupäeval hulk põnevaid töötubasid, kus tehakse vihmakindlaid rattakostüüme, värvitakse Telliskivi Loomelinnaku fassaadi, pannakse alus uuele Telliskivi kogukonnaaiale ning kirbukale lisaks toimub Les Petit ehteturg. Ekstreemsuste poolelt proovitakse leida kontakt kosmosega.

Pühapäev on justkui Telliskivi Loomelinnaku spordipäev, kus nii nagu eelmisel, nii ka sel aastal toimub kevadise jalgrattahooaja avamine mõnusa tiiruga ümber Tallinna. Kevadise rattasõidu järel puhatakse mõned minutid väikse F-hoone supi saatel, et teha kehas ruumi Loomelinnaku esimesele pinksivõistlusele. Täpsed turniiri reeglid lepitakse  kokku kohapeal.