39-aastane Palmer-Tomkinson rääkis juba veebruaris, et plaanib uuesti ninaoperatsioonile minna, kuid pole senini seda veel ette võtnud, vahendab Daily Mail. Naise nina näeb endiselt lömmis ja rikutud välja. Vaata fotot SIIT!

Palmer-Tomkinson käis 2006. aastal ninaoperatsioonil, kus püüti taastada ninasõõrmete vahel olevat kõhre. Siiski ei suudetud naise nina endiseks muuta ning see hoiab paremale viltu. Nüüd ongi Tara võtnud eesmärgiks kuninglikeks pulmadeks nina sirgu saada.

Naise sõprade sõnul on lömmis nina muutnud Tara enda suhtes väga ebakindlaks ning ta kannab õues alati päikeseprille ja mütsi.

Palmer-Tomkinson on ise rääkinud, et on nina suhtes väga paranoiline. "Mõtlen ainult sellele, millal see korda saab. Ma olen sellest alati unistanud, kuid selle paranemisega läheb aega."

"Mu kirurg suri ära ja ma pean kellegi teise leidma. Mu nina on sirge, kuid sellel on kühm. Ma olen peaaegu 40-aastane ja tahaks selle asja nüüd korda saada."

"Ma ei taha, et mind selle pärast noritaks. Ma lugesin eelmisel nädalal, et keegi oli minu nina nähes tahtnud oksendada."