Kuigi Annely väga palju ilprotseduure ei tee, on tal siiski välja kujunenud üks igapäevane rituaal, kirjutab Buduaar.

"Esimesi kortsukesi nähes sattusin paanikasse ja küsisin oma ilutoimetajast sõbrannalt, et mis ma nüüd tegema pean. Tema ütles, et on vaja igal hommikul ja õhtul nägu puhastada ja kasutada niisutavat kreemi. Nüüd on see siis minu põhiline igapäevane ilurituaal.

Annely ütleb, et enne kortsude avastamist polnud ta kreemidega sõber. "Peale pesu meeldib mulle puhas nahk, lausa patt on kreemiga end kokku määrida. Tugevalõhnalised kreemid hakkavad eriti vastu."


Annely teeb ka kodus kehale maske. "Kui sõbrad külla tulevad, siis teeme sauna. Naistega keerame köögis kokku kõikvõimalikke möginaid. Käiku läheb kohvipaks, oliiviõli, avokaado, kurk, maasikad, kaerahelbed, piim, mesi, meresool, pruun suhkur, muna, leib, kookoserasv - ühesõnaga kõik, mida köögist leida võib parasjagu."

Ta lisab: "Mehed alati naeravad, et peale naiste saunaskäiku näeb saun välja, nagu seal oleks toimunud plahvatus - põrand, lagi, seinad -, kõik on mingit sodi täis. Aga näiteks talvel on lahe saunast lumehange hüpata ja suvel meres kasta end."