“Selle filmi tegemisel on juhtunud üks asi teise järel,” tsiteeris The Enquirer staari sõnu. “See on olnud täielik õudusunenägu!”

“The Devil’s Throat” on Sharoni esimene suurem stuudiofilm pärast 1998. aasta ulmefilmi “Kera”. Stone kehastab linateoses naist, keda tema maakodus terroriseerib endine vang.

Probleemid algasid enne, kui Stone Kanadasse võtetele jõudis. Palju ei puudunud, et näitlejatar oleks osast loobunud. Tema isal diagnoositi vähktõbi. Teatest šokeeritud tütar tahtis esimese hooga filmirollist loobuda ning jääda isa põetama.. Õnneks isa seisund paranes.

Ent võtete ajal halb õnn jätkus. Stone`i filmiti parajasti kolmekorruselise maja katusel, kui näitlejatari tabas ootamatult kummaline pööritus. Ta kivistus ega suutnud ühtegi lihast liigutada, nii et ta tuli alla tassida. Mõne aja pärast tabas Stone’i foobiahoog: ta ei suutnud teha ära stseeni, milles ta pidi kukkuma sügavasse auku.

Kõigele lisaks üritasid kaks ülimalt pealetükkivat ja ebaviisakat austajat Stone’iga kokku saada, nii et filmikompanii oli sunnitud palkama staari kaitseks täiendavad turvatöötajad.