Nii Dave Grohli Nirvana-päevadest pärit demokassette kui muusikaauhindadega üle puistatud bändi tänast elu kajastava filmi järel linastub bändi uue albumi "Wasting Light" 3D-kontsert. Foo Fightersit näeb Forum Cinemas ekraanidel vaid ühel õhtul, seega tasub juba praegu müüki jõudnud piletid fännidel juba varakult ära osta.

Dokfilmi "Foo Fighters Back and Forth" vedajateks on Bob Dylani ja the Who dokfilmide produtsent Nigel Sinclair ja Oscariga pärjatud režissöör James Moll. Film kulmineerub Foo Fightersi uue albumi "Wasting Light" salvestamisega, mis viis bändi Dave Grohli garaaži, kus LP ühegi arvutita analooglintidele üles võeti. Uus plaat viis bändi taas kokku ka produtsent Butch Vigiga, kelle CV-s on kirjas muuhulgas ka töö Nirvana meistriteose Nevermind kallal.

Foo Fighters on Ameerikas 1994. aastal loodud rock-ansambel, mida iseloomustab kaunite meloodiate, popi- ja pungisugemetega segatud raske kitarrisound.

Piletid erilisele kinoüritusele on juba müügis Coca-Cola Plaza, Ekraani ja kino Astri kassades ja kinoketi kodulehel www.forumcinemas.ee