Lou Lou D'vil on rahvusvaheline ja üks esimesi Burleski artsite Helsingis. Ta  on tuntud oma liivakella kujulise figuuri, klassikaliste võrgutusmeetodite ja vintage glamuuri õhkavate kostüümide poolest. Oma ispiratsiooni ammutab ta Vana-Hollywood‘i legendidest nagu näiteks Bettie Page. Ta on valitud üheks kolmesajast artsitist esinema Burlesque Hall of Fame Weekend 2011 Las Vegases, mis on maailma kõige suurem ja kaueim kestnud burleski üritus.

Lou Lou alustas oma karjääri kui üks esimesi tantsijaid soomest, kuid peagi avastas end esinemas terves maailmas. Ta on lavalaudadel olnud Itaalias, Inglismaal, Ameerikas, Taanis, Pratnsusmaal, Hollandis jne. Ta on esinenud lugematutel showdel, erapidudel, festivalidel ja tegelenud ka ise burleski etenduste produtseerimisega. Tal on olnud au esineda ühel laval selliste legendidega nagu:
Miss Dirty Martini, Kitten DeVille, Sugar Cane, Kitten on The Keys, Princess Farhana.

Lou Lou D'vil on glamuuri ja vintage naisideaali kehastus, kui te soovite kogeda midagi vürtsikat, sensuaalset ja unustamatult maagilist on tema just õige artist teie meelt lahutama.

Sellel juba mõnusalt soojal kolmapäevasel kevadõhtul astuvad meie ette Müstika Maagilise Teatri tantsijad kolme erinevat stiili kavadega - kõhutantsu, tribal fusioni ja burleskiga. Silmailu maagiliste etteastetega pakuvad teile: LadyDaisy, Lee Le Strange, Yahna, Aicha, Karima, Kairi, Maris jpt. Õhtu sumedad meloodiad toob teieni Live-Jazz Band ja õhtu viib läbi Madame Aicha.

Burlesk on tantsustiil mis haarab endas teatraalset etteastet, glamuuri ja tihti peale ka võrgutuslikke elemente.