Ostes hommikukohvi, hõiskas ettekandja Delfile juba kaugelt, "Kas te pulmi lähete vaatama?"
Suvaline vastutulija tahtis meid kallistada, sest ta oli just näinud teleekraanil paari pandud prints Williamit ja printsess Catherine'i. Isegi toidpoes jagatakse rahvale briti lippe, mille taustal naeratab kuninglik paar.

Uskumatuks teeb kuningliku pulma see, et hoolimata suurtest rahvamassidest puudub siin paanika. Ka kõige rahvarohkemates kohtades suudavad inimesed säilitada rahu ja rõõmsa meele. "Ma ei näe midagi," ohkis omaette keskealine proua. Seda kuulnuna võtsid kaks pikka mustanahalist meest ta sülle. "Kas sa nüüd näed midagi!?" tõstsid nad naise kõrgele õhku. Joovastuses naine kilkas, "Ma tänan teid! Ma näen Catherine'i! Ta on nii ilus!"

Kui keegi on tänaval eksinud või niisama mornis pilguga, ruttavad talle appi korravalvurid, kes näitavad linnakaartilt, kuidas on võimalik eksinud turistil ja pidulisel kuninglikule paarile lähemale minna.

Kui tavaliselt saadab suursündmusi paanika, kähmlused ning trügimised - on britid suutnud pulmapäeval hoida väärikustunde. Sõbralikku ja ühtset energiat, mis täna Londoni tänavaid täidab, on suisa raske sõna sõnalt edasi anda. See on vapustavalt meeldiv!