Tallinnas on tegutsema hakanud alates märtsi kuust Noorteraadio Tallinna stuudio, keda ja mida on võimalik kuulata samamoodi interneti vahendusel, kuigi Tallinna stuudio on alles tasapisi käima hakanud minema ja tegutsema hakanud siis on seal stuudios juba tunda pingelist töö tegemist.

Näha on kuidas Tallinna noored on liikuma hakanud stuudios ja nad on käima pannud oma sõprusringkonnas ka oma saate mille nimeks on Soovisaade ja seda on alati põnev kuulata kuna neil käib külalisi ja saatejuhid on ka hakanud rohkem rääkima ning juttu ajama.

Tallinna Noorteraadio stuudio on mõeldud samauti noortele, nii venekeelt kõnelevatele kui ka eestlastele aga kahjuks on puudust vene noortest, kes aitaksid saateid teha ja aitaksid mõelda tegevusi välja. Samuti on Tallinna stuudios võimalik bändidel ja artistidel salvestada oma lugusi, mida kutsutakse promoks.

Alati on võimalik tulla neile külla ja vaadata, kuidas nad töötavad aga selleks, et teada saada millal saab külla tulla siis peab nendega e-maili teel suhtlema, kuna ei pruugi neid alati kohal olla aga samas kui tulla kohale siis nad kindlasti panevad teid ka mikrofoni ette ja teevad teiega väiksema intervjuu ja esitavad teile paar küsimust.

Tallinna Noorteraadio ja nende tegemiste kohta saab lugeda täpsemalt nende facebooki.com fännilehelt aadressilt: http://www.facebook.com/TallinnaNoorteraadio