Esimestel minutitel täitus Getteri süli lillede ja õhupallidega ning ta oli väga positiivses meeleolus. Lennujaamas ootasid teda ees Getteri ja meeskonna sõbrad, fännid ning muidugi ka meedia.

"Mingit kurbust mul ei ole, meie ootusteks oligi ainult see, et teha kõik endast parimat andes ja seda me tegime," räägib Jaani. "Võtsin Düsseldorfist kaasa palju mälestusi ja emotsioone, samuti tunnen ma, et olen palju enesekindlam ja julgem kui varem," oli Getter olukorraga väga rahul.

Vastuseks küsimusele, et kas kurb ei hakanud, kui kõik riigid peale Eesti punkte said, jääb Jaani siiski positiivseks: "Ei muidugi mitte! Me kõik ikka elasime showle kaasa ja tundsime head meelt teiste riikide üle!"

Eurovisioonil olemist Jaani kirjeldada ei oska. "Seal peab ikka ise kohal olema, hoopis teine tunne on kui arvata võiks! Väga super on noh!" kiidab ta.

Peale pikka nädalat võõral maal, tahab Getter lihtsalt koju minna, visata kott maha, heita diivanile ja juua klaasikese piima: "Jube piima isu on! Seal oli nii imelik piim, nagu kohvikoort jooks," räägib Getter Eesti piimast ainult head. 

Kuid peale veerandtunnist intervjuude andmist ja kallistamist murdus Getter sõbrannat kallistades ning võis näha ka pisaraid. Muidugi on ka eelnev nädal olnud pingeline ja eks me kõik ole inimesed! Ehk olid need hoopis rõõmupisarad kodumaale naasmisest.