Olen kuulnud paljusid inimesi, kes räägivad emodest ja ütlevad, et tema on emo ja tema ei ole. Kuidas nad aru saavad, et kes on emo ja kes ei ole? Kas selleks on riietus? Jalatsid? Soeng?

Kui riietus, siis paljud inimesed peaksid olema "emod", sest nad kannavad tumedaid riideid ja üldiselt on neil tumedad juuksedki, aga see ei tee neist ju kohe "emosid". Kui inimesele meeldib tumedaid riideid kanda, siis see ka ei tähenda, et ta on "emo". Seega, riietus langeb välja.

Kas siis äkki jalatsite järgi tehakse kindlaks, kes on emo ja kes pole. Sel juhul peaksid paljud jalatsipoed müüma ju nn "emo-jalatseid". Minu teada valitakse jalatseid ikkagi ju mugavuse ja meeldivuse järgi. Seega langevad ka jalatsid välja.

Kas tõesti on võimalik "emosid" eristada soengu järgi? Kahtlen selles sügavalt. Kui mulle meeldib iga kord juuksuri juures erinev soeng teha, siis ei tee see minust ju veel "emo". Kui juuksur teeb mulle harjaga soengu, siis ma ei ole ju ka kohe valmis punkar? Seega langeb ka soengu järgi liigitamine välja.

Minu poolt küsimus kõigile lugejatele, kuidas te saate aru, et tegu on emoga?