Kuid mis seob Margretit ja Kairit Tuhkaneni? Vastus lihtne – Järve eks ning Tuhkaneni praegune armastatu on ei keegi muu kui Lauri Pedaja. Praegu võime öelda, et neid kahte neidu ühendab veel üks bravuurikas fakt: ka Tuhkanen on superilusa kaaneseeriaga Playboys üles astunud. Kumb iludus on karismaatilisem ja seksikam, jäägu lugeja otsustada, ent Laurile võime küll kadedusega õlale patsutada – naisi valida sa oskad!

Sind tuntakse rohkem Lauri Pedaja eksina. Aga mis on sinus sellist, mille pärast sa võiksid veel kuulus olla, aga mida sinust lihtsalt ei teata?
Need inimesed, kes mind tõesti tunnevad, ei ole mind kunagi Lauri naise või nüüdseks eksina seostanud. Inimesed, kes on võib-olla lihtsalt minu nime kusagilt kuulnud, arvaku või seostagu kuidas tahavad, sest tuntus või avalik tähelepanu ei ole iial minu põhieesmärk olnud ja sellepärast mingeid jõu- ja ilunumbreid kindlasti tegema ei hakka, et siin väikeses konnatiigis „kuulus” olla!

Miks te lahku läksite?
Nendele küsimustele ei ole veel mitte keegi peale meie enda lähedaste vastust saanud, kuid ütlen ausalt, et mina sain Laurist üle juba enne lahkuminekut. Saage teie ka palun, aitäh! See teema on ennast
ammendanud ja punkt. Tairi, äkki aitad mind natukene intiimsemale ja
vallatumale lainele tagasi tuua, see oli nii ebaerutav küsimus!

Kas oled vaba ja turul jälle saadaval?
Turu pealt pole mind kunagi saada olnud, kuid vaba nii mõtteilt, teolt kui ka olekult küll ja veel, aga mehed (või naised) – ärge liialt lootma hakake, sest uuesti pea ees suhtesse enam nii naljalt ei hüppa! Samas, üldiselt loodavad isased alati nagunii midagi muud ja sellel hetkel ei mõelda ülemise ajuga, seega mingi suhte loomine tundub nagunii teisejärguline olevat... Või julgeb mõni mees vastupidist väita?! Kui jah, siis tunnen kaasa, sest enese petmine valetamisega on kõige haletsusväärsem. Minu kaunis kristallselge pisar selle peale!

Sellise pöörase tüübiga koos elades jääb vist midagi ikka endale ka külge. Kui pöörane sa siis oled?
Pöörasusel ja pöörasusel on suur vahe, märksa suurem kui Madonna hambavahe, seega minu pöörasus ei ole kindlasti tingitud tema omast.

Aga voodis? (Selle pöörasuse jätkuks.)
(Kelmikalt kulme kergitades.) Tahad järele proovida... siis saad teada?!

Kas Playboyle poseerimine on piisavalt pöörane ettevõtmine?
Inglikene minus ei suuda siiani uskuda, et nõustusin Playboyle poseerima, kuid see teine üldiselt domineerivam osa on täiega selle ettevõtmise poolt. Seega oleneb, millise nurga alt vaadata, kuid siin ma nüüd olen ja seega vaatame seda asja siiski läbi saatana pilgu. Sellisel juhul on vastuseks küsimusele kindel „ei”!

Täispika artikli leiad värskest Playboyst!