25. juuni keskpäeval valiti Virtsu alevis asuvas Eesti MissiMeistri muuseumitoas vaikselt ja tagasihoidlikult aasta iluduskuninganna ja selleks sai saarlanna Madli Vilsar.

"Mind tegelikult utsitati osa võtma. Paljud tuttavad ütlesid, et ma peaks proovima. Ma siis proovisingi. Mulle ei olnud üldse oluline võita, aga näed, võit tuli ikka," on Madli asjade kulgemisega väga rahul.

"Me pidime seal enne igasuguseid asju tegema, kui finaali saime. Oli vestlusvoor, pildistamine, kirjutasime esseed ja oli ka talendivoor. Seal ma mõtlesin, et lauda ja tantsida oskavad ju kõik. Seega tahtsin olla kuidagi eriline. Kuna ma õpin riigiteadusi ja kunagi puutusin kokku ka teatriga, siis esitasingi talendivoorus hoopis etüüdkõne - rääkisin missindusest."

Madli leiab, et missivõistluste populaarsus on madal ainult Eestis. "Mujal maailmas on see väga populaarne! Iga laiema maailmapildiga inimene teab, et see on väga prestiižne üritus. Eestis on ta kuidagi nii maha tehtud. Kuigi tegelikult kritiseerivad ainult need, kes ise sellega hakkama ei saaks. See on ju väga raske, asi ei seisne ainult ilusaks olemises. Me ei ole ainult barbie nukud!" ei ole Madli rahul eestlaste suhtumisega missidesse.

"See annab ju osalejatele nii palju juurde, ei ole üldse häbiasi proovida," utsitab Madli kõiki ka edaspidi osalema.

"Tahaks kindlasti Miss Universumile minna. Ja noh, tahaks leida ka reklaamialast tööd," kavatseb neiu veel oma tiitliga kaugele jõuda.