"Teiste inimeste arstimise või õpetamise ind plikapõlves läks mul vist väga kiiresti üle ja unistuseks need ilmselt ei vormunudki, aga arhitektuur ja psühholoogia olid aastaid fookuses ka selle pilguga, et nendest võiks kunagi saada leiba andev amet." räägib Evelyn Gossip.ee-le oma lapsepõlvest.

"Kapsakõplaja, kartulinoppija, kommide komplekteerija, galeriijuhataja, müügimehe, modelli, lavakõnni treeneri ja siis juba kõiki neid ameteid, mida mu ametlikust eluloost lugeda võib," vastab Sepp küsimusele, milliseid ameteid on naine elus pidanud.

"Kui aega ja võimalust antakse, siis Kultuurikatla ehituse lõpuleviimine, selle väga erilise koosluse käivitamine ja arendamine. Sellest peaks saama Eesti mõistes üks väga unikaalne ja eriline loomekeskkond, mis on suunatud sellele, mida Eestis nii väga napib - ideede jagamisele, valdkonnaüleselt koos tegemisele, koos mõtlemisele ja siis üheskoos maailma vallutamisele," räägib Sepp ka tulevikuplaanidest.

Küsimusele, kas naine selgeltnägijaid usub, vastab Evelyn: "Mind on eriliste võimetaga inimesed aidanud elus enam kui üks kord. Pigem on neil olnud eriised ravivõimed. Kummaline kogemus, aga tuleb tunnistada, et see osutus mitte usu- vaid faktiküsimuseks. Nii et suur tükk skepsist purunes kildudeks."

Loe refereeritud täisartiklit Gossip.ee-st!