Sel aastal lõi Surfilaager rekordeid juba esimese päevaga. Nimelt tuli ka see aasta ära publikurekord!

Muidugi tekitab suur arv inimesi suuri probleeme parkimisega. Nimelt oli rannalähedane parkla nii puupüsti täis pargitud, et minemasõitjad pidid ära saamise peale kulutama tunde! Mõne auto ees oli lausa üle 8 auto, seega teeb see 8 inimest, keda laagripaigast üles otsida ja paluda tal autot liigutada.

Mõned kavalpead kasutasid isegi kämpingutele kuuluvaid parkimisalasid, valetades, et elavad neis.

Tervise üle ei pidanud surfilaagris muretsema. Kohal olid arstid, kes abistasid tervisehädade puhul ning kohal oli isegi silmaarst. Viimane pidas reedel ka loengu, kuidas vältida surfates tekkivaid silmaprobleeme.

Kellel aga läks telgis magades selg kangeks, sai sellisel juhul külastada massaažitelki, kus pidi maksma 8 eurot 20-minuti eest ja 18 eurot tunni eest. Külastajaid telgil jätkus.

Samuti ei pidanud muretsema, kui unustasid maha näiteks šhampooni või palsami. Nimelt pakkus Garnieri telk kõikide oma toodete testereid täiesti tasuta. Sõbralikud tüdrukud telgist soovitasid inimestel testereid lausa peoga võtta, et pea ikka puhtaks saaks. Samuti aitasid neiud väikestel tüdrukutel enda toodetega huvitavaid soenguid teha.

Kohapeal oli olemas ka vesipiibu telk, mis oli pidevalt hädas alaealistega. Nimelt müüsid nad vesipiipe samuti käepaela värvide järgi, kuid kuna piibuga võis minna ka randa, saatsid paljud alaealised täiskasvanu vesipiibu järele ja kimusid seda siis ise rannas. Vesipiibu eest tuli välja käia 5-16 eurot.

Söögid olid Surfilaagris üsna keskmise hinnaga: praed kuni 5 eurot, burger 2,5 eurot, jäätisekokteil 2/4 eurot ja jäätis alla euro.

Vaata suurt galeriid: