Vahel vaatan oma sõbrannasid ja imestan, kui tugevad nad saavad olla. Mõtlen, et kuidas ta küll oma kuti nii ümber sõrme keeras? Sellised naised lihtsalt mängivad oma meestega. Nad võivad armuda, aga nad on nii palju haiget saanud, et ei lase enam kedagi enda südame ligi. Nad mängivad, kasutavad ära ja manipuleerivad. Nad mõtlevad mõistusega ja arvavad, et kaitsevad end nii. Tegelikult põgenevad nad aga probleemide eest. Sellisel moel ei leia keegi endale meest, kes hoiaks ja armastaks, kui ise oma südant kellelegi ei ava.

Mõned meist leiavad varakult armastuse, kellega elu lõpuni suudavad koos olla. See tundub küll nii ilus muinasjutuline, aga tegelikult jääb elust nii palju elamata. See võibki olla põhjuseks, miks varakult alanud suhe kaua ei kesta.

Palju on ka selliseid naisi, kes ei suuda mängida ja manipuleerida. Kes ei leia varakult kedagi. Elu polegi nagu muinasjutt. Avad kellelegi oma südame ja saad kõrvetada ja nii pidevalt. Võib-olla tuleb lihtsalt võtta suur paus iseenda jaoks. Minna puhkama ja mõelda järgi, mis peavad olema mehe omadused, mida sa tahad. Palju kergem on leida õiget meest, kui tead täpselt, mida sa temast ootad. Ükskõik, kui armunud ka poleks, kui mehel on sellised omadused, mis sinuga kokku ei lähe, ei saagi te kunagi õnnelikuks.

Ei tea, mis oleks õige, kuidas oleks õige käituda. Kõigel on omad negatiivsed ja positiivsed küljed. Tuleb uskuda armastusse ja küll see ise leiab su, kui on õige aeg ja õige mees.