Oli muidugi ka kuum, ei olnud piisavalt õhku, aga see võis olla ka tuhandete (umbes 9000 inimest) fännide ootusärevusest. Muidugi tuli diivalikku staari oodata kaua enne kui ta  lõpuks lavale suvatses tulla.

"Partyyyyy!!", hüüdis väike suur mees ja käivitas loo "1999".

Olen isiklikult Princei vanemate albumite austaja, või pigem - ei ole väga hoolinud enam tema viimastest albimitest.  Aga tema Welcome 2 America-tuuri repertuaar on lihtsalt hunnitu: segu meeletut kitarriimprovisatsiooni, tema superhitte ja isegi kovereid. Aga mängitud ja esitatud sellise karismaatilise maagiaga nagu sünniks iga lugu alles esitamishetkel. Super!

Ja siis esimese tunni täis saades tuleb paus ja pimedus. Ilmselt pani Prince publiku sundseisu - tuleb veel enam aplodeerida ja kaasa elada. Ja tegelikult see ongi see, mida inimesed teha tahavad. Ja inimesed viiakse kui orjusepimedusest korraga vabaduse tsooni.

Edasi mängib Prince veel mitu setti hitte ja jämmib lõpuks tantsufunkit, kuhu kutsub ka publiku seest inimesi tantsima. Oleks tahtnud isegi minna, aga ei ostunud valituks.

Prince ütleb muidugi lõpuks midagi sellist: "Miks küll ma alles nüüd teie juurde tulin? Mul oli nii lõbus."

Minul oli ka.

Alljärgnevalt ka huvilistele kontserdi playlist:

 1999

 D.M.S.R.

 Pop Life

 Stratus

 Shhh

 Mountains

 Alphabet St.

 Everyday People

 Cream

 Cool

 Let's Work

 U Got The Look

 Make You Feel My Love

 Purple Rain

 Take Me With U

 Raspberry Beret

 Kiss

 Nothing Compares 2 U

 Dance (Disco Heat)

 Baby I'm a Star

 If I Was Your Girlfriend

 The Bird

 Jungle Love

 A Love Bizarre