"Üle maailma tegutseb selline organisatsioon nagu AIESEC, kes saadab noori üliõpilasi praktikale välisriikidesse. Mina valisin selleks riigiks India," pajatab saates "Unistuste printsess" tuntuks saanud Maris
.

"Tegelen siin uurimustööga, mis lõppeb külades ning erinevates koolides käies ja rääkides noortele HI viirusest ja AIDSist. India on väga häbelik rääkimaks sellistest teemadest. India on üks konservatiivsemaid riike, sest islamlasi elab siin riigis 13% ning see on ära rikkunud algse India kultuuri."

Maris jutustab, et naised abielluvad Indias süütuna ning vanemad valivad vastavalt kastisüsteemile abikaasad oma lastele. "Kondoom kui säärane siin riigis ei eksisteeri, kes lähevad ostma seda (suhteliselt defitsiit), neid vaadatakse imelikult. Paljud mehed pöörduvad prostituutide poole ning kondoome ei kasutata ja HI viirus on kiire levima. Seega, kui Eestis soovitatakse kasutada kondoomi, on siin kaks reeglit enne kondoomi: abiellu süütuna ning ära peta oma abikaasat; kui petad, peta kummiga."