Kohe kui jõuda lennuväljale ootas ees rodu autosid, keda kõiki kontrollitakse narkokoerade poolt. Politseinikke oli seal kokku kümmne kanti. Kokku nuuskis autosid 3 erinevat koera. Uksed paluti avada ja koeraga tehti autole tiir peale. Selline protseduur võttis aega umbes minut auto kohta. Mõni auto, mis tundus kahtlane või kui koer midagi leidis, paluti kõrvale sõita ja siis tehti juba põhjalikum narkokontroll.

Kohalolija andis Publikule teada, et ürituse telka/parkla ala oli pehmelt öeldes prügimägi. Prügi vedeles igal pool - maas, autode all ja kõrval.


Prügikaste oli ilmselt liiga vähe ja inimesed mugavusest tekitasid enda elupaiga kõrvale isiklikke prügimägesid. Maas vedeles pudeleid, pakendeid ja toidujäätmeid samuti. Kohati tundus terve ala nagu põgenike laager.

Kõik jõid ja laaberdasid, enda auto või telgi ümber tehti elamine võimalikult mugavaks. Autod voorisid vahelt läbi ja trampisid kogu maha loobitud sodi laiaks, mis keset teed vedeles. Inimesi endeid selline elustiil vist segavat ei tundunud, kõik nautisid olemist ja lasid jookidel hea maitsta.