Sellega õppisin oma vaba aega kasutama targalt ehk tegema ainult asju mis mulle kõige rohkem meeldivad. Ühtlasi õppisin rohkem tundma inimesi ja avaliku tähelepanu mõju nendele. Ja muidugi tutvustin väga toredate inimestega.

Mil viisil sa üldse Ühikarottidesse said?

Tuuli Roosma helistas ühel jaanuarikuu päeval.

Kuidas olid rahul enda tegelaskujuga ning kas said sellesse tegelasse piisavalt hästi sisse elatud, et veatult näidelda?

Veatult näitlemine on sama utoopiline kui ideaalne inimene. Mu tegelaskuju oli algul stsenaariumis ilma iseloomuliku kiiksuta, mis mulle väga meeldib tegelaste puhul filmides. Sellepärast otsisin esimese hooaja keskpaigani, mis Iirisele võiks sobida.

Nüüd kohtun tänaval inimestega, kes küsivad kas mul on tšakrad paigas. Tähendab — vaatajale sobis, kui jäi meelde. Aga ise episoode vaadates leian alati veel, mida oleks võinud proovida.

Nüüdseks on need Ühikarotid läbi ning käimas castingud uue tarvis. Mis siis nüüd tegema hakkad?

Elan oma elu õnnelikult.

Kuidas sa oma vaba aega sisustad?

Tahaks öelda, et hästi sportlikult, aga ammu pole midagi teinud, peale selle, et jooksen vahel väikese ringi. Loen ja kirjutan. Kinos käin hea meelega, aga üksi, siis saan filmist parima elamuse. Muusika ja kontserdid. Meeldib ka endale riideid teha. Teen seda, mis parasjagu meeldib.

Nägin sind Folgil, kas oled muusikaga tegelema hakanud? Uute Ühikarottide sarja otsitakse ju muusikuid, ei taha uuesti näidelda?

Muusikaga tegelen 7-aastasest saadik. Folgil esinesin neljandat korda kooslusega NolensVolens ( lad. “tahes tahtmata”), kus on minu kursuseõed.

Teeme pärimusmuusika lugudest oma lood, oma võtmes. Selleks, et aru saada tuleks ise näha. Uues hooajas ei sooviks kaasa teha, minu jaoks sai selle seriaali aeg läbi. Vähemalt praegu, ma ei tea ju väga kaugele aega ette öelda.

On sul midagi noortele öelda, mis võib-olla mingil põhjusel ütlemata on jäänud?

Kõik mis teile vähegi korda läheb, sellesse tuleks uskuda. See jutt, mida räägitakse, et unistused täituvad kui neisse uskuda, on tõsi.