„Lauluväljaku Oru WC aatrium on nii suur, seal on kenad seinakaunistused ja ruumi piisavalt, et pidu pidada,“ ütles sünnipäeva korraldanud Mari-Leen Albers. „Kui Riho Rõõmusega seda ideed arutasime, meeldis see kõigile. Miks mitte. Peol ristisime koha glamuurikemmerguks,“ lisas Albers, kelle meelest ei ole vaja pidu pidada alati kodus või kuskil ööklubis.

„Klubis ei kuule sa üle muusika midagi, mida keegi räägib või ütleb, Oru WC-s oli meil oma muusika, taustaks alguses ka Vabaduse laulu soundcheck. Mõnusad söögid-joogid ja absoluutselt parim seltskond.“

Kohapealt astusid läbi nii Meelise otsene ülemus abilinnapea Arvo Sarapuu, koos oma abikaasa Kersti Sarapuuga, kes peab Paide linnapea ametit, kui ka Kirsti Tmmeri tütar Merily, juuksur Lauri Pedaja, lauljatar Mia, Kultuurikatla naised Evelyn Sepp ja Alice Järvet.

Lisaks oli kohal mustkunstnik Tom Pintson, kes kuulsust kogunud „Eesti Talandis“. Noormees ajas külalisi oma trikkidega hulluks – keegi ei hammustanud trikke läbi ja seda mitme tunni jooksul, kui mees isegi aegluubis ette näitas.

Ka olid kohapeal Pizzapoisid oma imemaitsva suhsiga – mida külaliste nähes tehti ja serveeriti. Kangeid jooke Tipp ja Täpp ei pakkunud, valikus oli Cinzano Bianco õunamahlaga, Saku Ehe, ploomisiider ja õunadžinn. Autodega inimesed said manustada vett või mahla.

Pidu kestis glamuurikemmergus kella kaheni öösel, mil osa rahvast liikus edasi klubidesse.

VAATA FOTOSID: