Lapsed teise tuppa peitu!

"See lugu juhtus aastaid tagasi Soomes. Eestlasest tubli ehitaja meeldis soomlasest tööandjale sedavõrd, et soomlane kutsus Eesti mehe nädalavahetusel külla, et saunas käia ja korralik õhtusöök süüa. Peale vägevat sauna kutsuti mehed õhtulauda ja asuti sööma. Peres oli aga ka kaks teismelist tütart, kes olid samuti söögilauas. Tubli söök ja väikesed viinad ja hakati omavahel juttu rääkima. Eestlane, kes polnud soome keeles eriti hea, hakkas rääkima: "Mina olen raiskaja, hirmus raiskaja!" Mees pidas silmas, et laristab liiga palju raha ja ei taibanud, miks peretütred ruttu magamistuppa peideti (Raiskaaja tähendab soome keeles vägistajat)"

Kuidas kaunistada laipa?

"Veel üks elust võetud lugu, millest selgub, et keeli tuleb osata. Kõrtsus napsutavad  eestlane ja soomlane ja räägivad elust. Jutt läks naistele ja soomlane küsis, et kes eestlase naine on? Eesti mehe naine oli hotellis toateenija ja ta vastas ägedas soome keeles: "ruuminkoristaja!" Soomlane olevat põrandale kukkunud, sest soome keeles tähendab see laibakaunistajat!"

Kokku on lepitud...aga teeme ikka pimedas!

"Meenus veel üks igivana ehitajate luupainaja- ehitusprügi! Lõime siis oma kaubiku prügi ääreni täis ja sõitsime kontorisse bossi juurde, et teada saada, kuhu see prügi siis viia. Boss tuli välja, nägu naerul ja osutas käega naaberfirma territooriumi poole- pange sinna. Tal olevat kõik nendega kokkulepitud, prügi võime panna nende territoorijumil olevasse konteinerisse. Aga siis täpsustas ta öeldut: "Viige prügi ainult siis, kui on juba pime ja  KEEGI EI NÄEKS!" Ei olnud haruldased ka variandid, kui prügi kästi viia mõne bensiinijaama prügikonteineritesse, loomulikult pidi see kõik toimuma pimedas ja kõrvaliste isikute teadmata."