06.09.2011, 12:46
FOTOD: Meriton Hotels tutvustab Lõuna-Aafrika kööki
FOTO:
Alates 3.septembrist leiavad aset Meriton Hotels hotellides Lõuna-Aafrika Vabariigi roogi tutvustavad nädalad.
Lõuna – Aafrika köögi nädalad toimuvad koostöös Lõuna-Aafrika Vabariigi Saatkonnaga Soomes ajavahemikus 3.-16.09.
Menüü ja retseptid aitas kokku panna Paul Senosi, Southern African Baltic OÜ-st.
Avaüritusena toimus pidulik gaala õhtusöök möödunud reedel, kus esines Mzwakhe Hlatshwayo and the Afro-Marimba Jazz Band Rootsist.
Pearoaks serveeriti Oudtshoorn jaanalinnu fileed hooaja köögiviljade ja rohelise pipra kastmega.
VAATA FOTOSID:
Meritoni kokkade ja kondiitrite poolt valmistatud roogi saab maitsta kohvikutes Mademoiselle ja bistroos Mary.
Magusast ootavad maitsmist: piimatort, krõbe piparmündikook ja brändi puding. Soolastest toitudest pakume Cape Malay hakkliha karrit, bobotie´t ja palju muud põnevat.