Lõuna – Aafrika köögi nädalad toimuvad koostöös Lõuna-Aafrika Vabariigi Saatkonnaga Soomes ajavahemikus 3.-16.09.

Menüü ja retseptid aitas kokku panna Paul Senosi, Southern African Baltic OÜ-st.

Avaüritusena toimus pidulik gaala õhtusöök möödunud reedel, kus esines Mzwakhe Hlatshwayo and the Afro-Marimba Jazz Band Rootsist.

Pearoaks serveeriti Oudtshoorn jaanalinnu fileed hooaja köögiviljade ja rohelise pipra kastmega.

VAATA FOTOSID:

Meritoni kokkade ja kondiitrite poolt valmistatud roogi saab maitsta kohvikutes Mademoiselle ja bistroos Mary.

Magusast ootavad maitsmist: piimatort, krõbe piparmündikook ja brändi puding. Soolastest toitudest pakume Cape Malay hakkliha karrit, bobotie´t ja palju muud põnevat.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena