Tuleb välja, et Carrey tegelaskuju mobiilil näidatud number komöödias “Bruce Almighty” on inspireerinud trikimehi ja võib-olla ka mõnd tõsiusklikku ise nimetatud numbrit katsetama.

Paraku ei satu nad ei jumala ega isegi mitte Carrey peale, toru teises otsas on kas Florida kunstnik, Colorado raadiojaam või Lõuna-Carolina naine, kes on sellistest kõnedest juba surmani tüdinenud, kirjutas St. Petersburg Times.

Florida kunstnik Dawn Jenkins ütles, et tunneb end päris abituna ning peab ilmselt numbrit vahetama.

Ron Nickell Colorado raadiojaamast Longmontis ütles, et tema raadiojaam sai nädalavahetusel 30-40 kõnet.

Kuigi Nickelli firma ja Jenkinsi kodu asuvad erinevates osariikides, on seitsmekohaline telefoninumber sama, erineb vaid piirkonna kood.

Sama number on ka ärritunud Lõuna-Carolina naisel, kes ei soostunud oma nime avalikustama. Ta ütles Timesile, et ei saanud arugi, miks ta saab nii palju kõnesid, milles küsitakse jumalat, kuni ajaleht temaga ühendust võttis.

Universal Pictures kinnitas, et kõnealune number valiti välja seepärast, et seda ei eksisteeri Buffalo piirkonnas, kus filmi tegevustik toimub. Ning kui stuudio peaks otsustama jätkufilmi teha, võiks ta valida numbriks näiteks eskorditeenistuse numbri 555-0100 või äkki oleks parem mõte jumala number salastada.