"Esimene reaktsioon oli äraütlev. Heili
(tantsusaate kommunikatsioonijuht Heili Klandorf - toim.)
helistas just sel hetkel, kui ma olin lapsega arsti juures ja ma ütlesin ruttu, et ei - mul seljas on valud, ma natuke kardan ja nii edasi," räägib Anna Publikule, et esimene reaktsioon tuli kiirelt ja pikalt mõtlemata.

Siis hakkas aga Annal kripeldama. "Sa ju tahad tantsimist õppida! See on ju suurepärane võimalus ära õppida kümme tantsu, kui piisavalt kaugele jõuad," mõtles ta endamisi.

Kui Anna asja perekonnaga arutas, ütles lõpuks keskmine poeg Armand: "Tead, see võib-olla ongi sulle hea, sest tantsides hakkad sa seljalihaseid pingutama ja see tuleb tervisele hoopis kasuks."

Lõpuks jõudis naine otsusele, et jah, ta läheb ja paneb ennast proovile.

Tantsimisega on Anna kokku puutunud nii palju, et oskab tantsida vaid valssi. "Ma tantsin hingega - mu hing tantsib ja laulab." See ei näe tantusplatsil halb välja, tunnitab Anna, aga muidugi on võistlustants hoopis midagi muud. Praegu trenni tehes tunneb Anna, et ladina tantsud on rohkem talle meelt mööda. "Standardtantsud tekitasid aga minus šoki - see ei tule üldse välja!" räägib Anna, et samme täpseks ajada on päris keeruline.

Oma õpetaja Mairold Millertiga on Anna väga rahul, kuigi ta kipub pidevalt hilinema. Anna ise on aga pedantselt täpne.

Õpetajarollist õpilase rolli minek ei ole Anna sõnul keeruline. "Ma olen nõus olema õpilane. Ennast peab kogu aeg täiendama. See mulle meeldib. Aga noh, muidugi lööb vahest välja minu juhendaja roll ja ma ütlen Mairoldile: "kuule, teeme nüüd nii ja naa" selle peale ütleb Mairold: "nii ei tehta!"."

Mairoldi enda väite peale, et ta on karm kohtunik, hakkab Anna laginal naerma. "Ei kommenteeri," lausub ta läbi naeru.