Kolm meest, Tarmo, Mart ja Raimo on enda perenaised juba kodus vastu võtnud. Kuidas läheb aga seiklusjanusel Kalevil, kes ei suuda otsustada, kuhu oma kaks tütarlast külla kutsuda – mehel on kodud nii Eestis kui ka Soomes. Ta otsustab Kätlinile ja Ragnele oma Eesti kodus tutvustava tiiru teha – ja seejuures tuleb mehe adrenaliinisõltuvus eriti eredalt ilmsiks, nimelt leidub tema majapidamises mõndagi illegaalset.

Õhtul lähevad tüdrukud taas oma koju, sest kuna Kalev on suurema osa ajast Eestist eemal, tahab ta tüdrukud proovile panna hoopis ekstreemsel automatkal.

Tikkimishobiga tagasihoidlik autoremontija Viljar, kes jäi tallu üksinda pärast ema surma, kutsub külla Heli, kes on mehes juba vägagi sooje tundeid äratanud. Tütarlaps vaimustub mehe ideaalses korras talust ning ka Viljar ei jäta teda külmaks.

Tarmol aga tuleb silmitsi seista oma suurima hirmuga – tekib esimene suurem tüli. Anna-Maria, kes peab enda noorust konkurentide ees tugevaks eeliseks, tunneb end juba liigagi enesekindlalt. Valvsust kaotades kukub ta majaperemeest sõbrannale helistades taga kiruma – nimelt ei meeldi Anna-Mariale, et firmajuhist Tarmol ei näi raha sugugi jalaga segada olevat. Tüdruk peab mehe köögisisustust liiga viletsaks ja kurdab, et mees hoiab oma naisi näljas.

Õnnetuseks kuuleb telefonivestlust pealt Tarmo, kes räägib sellest ka teistele naistele. Kõik on Anna-Maria peale pahased, kuid püüavad kodurahu huvides seda esialgu varjata. Siiski näib Tarmo kolme naise seltskonnast väsivat ja annab teada, et järgmine kord poodi minnes võiksid naised osta ühe korraliku lahkumispeo jaoks vajalikku kraami – keegi naistest võiks mehe arvates nüüd küll juba koju minna. Peoõhtule on kutsutud ka saatejuht Kairit, kes loodab võimalike pingete tekkides osalistele abiks ja toeks olla. Nagu arvata oli, läkitab Tarmo koju Anna-Maria. Esialgu võtab Anna-Maria uudist rahulikult, aga rahu jätkub ainult mõneks hetkeks…