9. Robbie Williams: "Rock DJ"

See video tundub olevat iga naise või geimehe unistus. Videos saab näha Robbie Williamsit uisuplatsil tantsimas, kus tema ümber hööritavad igati silmailu pakkuvad neiud. Tegelikult üritab mees silma jääda hoopis DJ'le, kes on üks äärmiselt seksikas naine. Robbie eemaldab endalt ükshaaval riidehilpe, kuni on lõpuks ihualasti. See peaks küll naiste tähelepanu saama?

8. Usher: “Trading Places”

Usherit on korduvalt nimetatud üheks sensuaalsemaks ja seksikaimaks artistiks maailmas. Ehk sellest tiitlist inspireerituna otsustas mees teha muusikavideo endast ja imeilusast modellist erinevates kohtades armatsemas?

7. Christina Aguilera: “Dirrty”

2002. aastal tahtis nooruke Christina Aguilera lõpuks lahti saada enda süütu tütarlapse imagost, mistõttu tuli tal valmis teha üks erakordselt seksikas video, kus hööritatakse aeglaselt ja kiiremini kõiki kehaosi, mis naise küljes olemas on. Samuti näitab seal naiste mudamaadlust! Ütle veel, ei see ei ole seksikas.

6. Britney Spears: “I’m a Slave 4 U”

Kuigi Britney Spearsil on 90% lugudest ülemääraselt seksikaks kujundatud, tuli siiski üks välja valida ja selleks sai lugu sellest, kuidas plikaohtu Britney lõõritab, et ta on ori. Seksikust lisavad liibuvad nahkpüksid ja nende peale tõmmatud roosa pitsiline aluspesu. Higist tilkuv Britney tunneb üsnagi palju seksikaid hööritavaid liigutusi. Kuumimaks momendiks loetakse igatahes 1:51!

5. Enrique Iglesias: “Sad Eyes”

2000. aastal leidis MTV taas, et Enrique lugu on televiisorist vaatamiseks liiga seksikas ja seda ei avaldatud. Tänu jumalale Youtube'i eest! Sest muidu oleksime me kõik ilma jäänud vaatepildist, kuidas Iglesias oma kallimaga telefoniseksi teeb, prostituudiga mürab ja siis veel iseendale lusti pakub, samal ajal telekast seksikaid tüdrukuid kiigates.

4. Madonna: “Justify My Love”

Ka see lugu on 1990. aastal MTV poolt bännitud. Nimelt ei meeldinud muusikakanalile videos leiduv sadomasshohism, homoseksuaalsus, grupiseks ja transvestiidid. Just see muusikavideo tekitas meedias suurt kõmu.

3. Shakira: “She Wolf”

Kuigi see on ammu teada, et Shakira puusad ei valeta, siis sellest videost võib järeldada, et ka tema tagumik ei tee seda mitte. Shakira toob esile kõik oma seksikaimad võtted, tantsides näiteks alasti puuris. Shakira ise on videot kommenteerides öelnud, et see esindab kõiki tänapäeva naisi. Hmm.. kas siis kõik naised peaks alasti puuris tantsu vihtuma?

2. Lady Gaga: “Alejandro”

"Alejandro" pääses siia listi paljastava pesu ja sadomasoga. Lisada juurde mõned seksikad tantsuliigutused ja ongi olemas meie TOP 9 teine koht!

1. Chris Isaak: “Wicked Games”

See muusikavideo on filmitud Hawaiil, kus supermodellist Helena Christensen ja Isaak mõlemad paljaste ülakehadega rannal mehkeldavad. Kogu video on filmitud mustvalgena, mis muudab atmosfääri veelgi kirgikütvamaks.