"Mis mind Eestisse toob? Noh mulle helistati ja küsiti, kas ma tahaksin Eestis esineda. Ma olin kohe nõus, seega võiks öelda, et see oli minu idee teie väikest riiki külastada," räägib Coolio Publikule naerusel ja kiirel toonil.

"Ma kavatsen jääda umbes kaheks päevaks, ma loodan, et sellest piisab!" Küsimusele, kas meest ka kuskil linna peal, näiteks klubides ja baarides näha võib, vastab Coolio kelmikalt: "Ega seda ette tea, absoluutselt kõike võib juhtuda."

Kuigi Cooliol vaba aega just palju ei ole, leiab ta siiski enda lemmiktegevusteks piisavalt aega. "Telekat ma palju ei vaata, mõnikord vaatan sporti, kuid see on ka kõik. Mul on oma ajaga parematki teha! Ma veedan aega oma perega, teen ja kuulan muusikat, samuti olen ma 17 aastat lumelauaga sõitnud ja lubage mul öelda, ma olen selles suurepärane! Samuti meeldib mulle väga kokata."

"Ma leidsin endas kokkamispisiku peale oma ema surma. Ma olin absoluutselt masenduses ja mul tulid tõsised toitumishäired, ma ei suutnud enam toitu nautida. Ühel päeval ütles mu tütar mulle, et ma peaksin teraapiasse minema, sest inimene peab ju ometi sööma. Siis ma avastasingi, et söögi tegemine ongi justkui teraapia," soovitab Coolio eestlastele.

"Ma olin sunnitud tegutsema oma laste pärast, isegi kui mulle süüa ei meeldinud, siis neid pidi ju ikka toitma. Ja ma hakkasin valmistama oma ema roogi. Võin öelda, et osad neist olen ma ajaga veel paremaks muutnud ja ma olen sellega väga rahul," seletab Coolio oma kokkamispisiku tekkimist. "Võib öelda, et ma olen vajadusel getost koduperenaine," sõnab Coolio laginal naerdes.

Tuvustades Cooliole Eesti rahvustoite, teeb mees kummalisi hääli ja kostab: "Selliseid asju ei paneks ma suhugi! Tarretises liha? Kes selle veel välja mõtles?!" naerab mees.

Coolio lubab, et kontsert tuleb vägev ja utsitab kõiki laupäeval teda kaema tulema.