“Galileo” on kogu perele mõeldud haarav populaarteadussaade, mis vaatleb päevakajalisi sündmusi, hämmastavaid fenomene ja igapäevaseid nähtusi ning teeb nad lihtsalt ja selgelt arusaadavaks. “Galileo” teemade valik on seinast seina, ulatudes teadusest autodeni, tehnikast reisimiseni.

“Galileo” käsitleb populaarteaduslikke teemasid põnevalt ja hoogsalt: see pole igav koolitund, vaid kaasahaarav telesaade. Igas saates lahatakse mitut teemat. Näiteks saavad vastuse küsimused: milline on maailma veidraim leiutis? Kuidas villitakse maailma kangeimat õlut? Kuidas tunda ära valeraha? Mis saab siis, kui õlle sisse visata Mentose komm? Kas MacGyveri trikid oleks teostatavad ka päriselus? Kuidas tuleb eurooplane toime India liikluses? Ja kes õigupoolest leiutas Murphy seaduse?

“Galileo” on rahvusvaheliselt tuntud ja hästi töötav telebränd, mis on olnud Saksa meelelahutusliku telekanali Pro7 programmi oluliseks nurgakiviks juba 1998. aastast. Kuraditosina aasta jooksul on eetrisse läinud suisa üle 3000 osa! Oma versioone on viimase aastakümne jooksul teinud ka Poola, Taani, Tai, Belgia, Rootsi, Norra, Ukraina, Vene, Hiina ja Prantsusmaa telekanalid. Iga riik kohandab saate formaadi ja sisu just oma televaatajatest lähtuvalt.

„Galileo” on Kanal 12 eetris tänasest igal argiõhtul kell 20.