Minu rebaste ristimine oli tavalise ühe päeva asemel terve nädala. Iga päev oli teistest erinev. Kord võeti telefonid ära terveks päevaks; teine päev tegime grupiti erinevaid asju; siis oli päev, kus soditi nägusid. Reedesel päeval toimus see kõige hullem.

Kohe hommikul toimus jooga tund ning peale seda mökerdati kõik täis ning pandi mingusugused kaltsukatest ostetud hilbud selga. Pärast tunde lõhnastati kõik korralikult õhuvärskendajate ja odekolonnidega ära. Sisse söödeti kalamaksaõli, juustesse pandi juuksevahtu ning siis tehti soenguid, mis kinnatati ka pärast korralikult juukselakiga. Ja siis pidime veel suka seest imema banaani ning keedetud muna suust suhu edasi andma.

Muidugi ei puudunud sellest imeliset päevast veel kauss täidetud õliga ning seal sees olev iirisekomm, mille pidi kätte saaama nii, et käed olid selja taga kinni teibitud, teises kausis oli jahu, kuhu sisse samuti oma näo pistma pidime. Vaatepilt peale seda oli muidugi meeletu — kõigil näod õlised ja jahused. Kõige “mõnusam” oli aga toore kala läbi riiete ajamine, mis siis tähendas seda, et kala pidi panema põuest sisse ning siis käte abil teisest otsast välja laskma.

Meil oli ka filmiõhtu ning kõik grupid pidid mingi väljendi alusel tegema lühinäidendi, mis lõppude lõpuks tuli kokku väga huvitav ja naljakas.

Mina võin oma rebaste ristimisega rahule jääda. Need, kes ristimist ei soovinud hoidsid eemale ning neid ei sunnitud asju kaasa tegema.