Sel pühapäeval astuvad esimesena võistlustulle iluuisutamise maailmameistrivõistluste hõbe, tipptreener Anna Levandi ja tema partner, eelmise hooaja võitja Mairold Millert. Esimeses saates tantsivad naistähed särtsakat tša-tša-tšad ja meestähed romantilist aeglast valssi.

Kui eelmistel hooaegadel oli avasaade mõeldud paaride tutvustamiseks, siis sel hooajal läheb võistlus kohe täie hooga lahti. Esimesest saatest ükski paar küll lahkuma ei pea, kuid kohtunike ja televaatajate häälte tulemusena selgub siiski edetabel, mis kandub edasi ka teise saatesse. Esimese ja teise saate punktid liidetakse ja selle tulemusena tuleb teise saate lõpus ühel paaril lahkuda.

“Tantsud tähtedega” on heategevuslik saade. Sel aastal läheb osa telefonihääletuse tulust uue närvi- ja lihasuuringute aparaadi, neuromonitori ostmiseks. Aparaadi abiga saab ennetada ja leevendada liikumispuuet. “Tantsud tähtedega” saate heategevuspatrooni on Evelin Ilves.

„Tantsud tähtedega“ esimene otsesaade on Kanal 2 ekraanil juba sel pühapäeval kell 20.35, kohe pärast meelelahutussaade „Vali mind“. Saatejuhid on Mart Sander ja Liina Randpere.