21aastane Laura Vinicombe, Zoe Zafferon ja 23aastane Vanessa Threadgold, kes näevad välja nagu Barbied, riietuvad nagu Barbied ja elavad majas, mis näeb välja nagu Barbie maja, rääkisid väljaandele The Sun oma elustiilist natuke lähemalt.

Laura on vallaline noor neiu, kes töötab poole kohaga sekspesu poes müüjana. Teda võrreldakse ta lemmiknukuga pidevalt ning neiu on selle üle väga uhke. “Mulle meeldib Barbie, meeldib, kuidas ta välja näeb. Barbie on veatu, ta on täiuslik ja mulle meeldib, et inimesed näevad ka mind sellisena,” kirjeldab ta.

“Mulle meeldib šopata ja ma võin veeta tunde poes Barbiede leti ees. Turistid tahavad alati minuga seal pilti teha, sest nad arvavad, et mina olengi Barbie. Ja nimesed hakkavad alati “Barbie Girl´i” laulu laulma, kui ma neist möödun. Ma armastan seda lugu!”

Laural on täiuslik Barbie figuur, ta jumaldab võltspäevitust, blondeerib juukseid, kasutab võltsripsmeid ja juuksepikendusi ning ei lahku kunagi kodust meigita.

Zoe teenib elatist modellina. Tal on ka oma isiklik Ken — tema 27aastane poiss-sõber Mark White.

“Väikesed tüdrukud küsivad alati, kas mina olengi päris Barbie ja see on nii nunnu,” ütleb Zoe.
Neiul on igaks ettevõtmiseks spetsiaalne Barbie kostüüm. Jõusaali jaoks riietub ta kui spordi-Barbie ning peole minekuks paneb selga disko-Barbie rõivad. Roosad muidugi.
“Mark ja mina oleme nagu päris Barbie ja Ken. Ta armus minusse esimesest silmapilgust ja me oleme koos juba lapsepõlvest peale — täpselt nagu Barbie ja Ken!” jutustab Zoe.

Vanessa töötab tantsuõpetajana. Tal on tuhandeid Barbiedega vidinaid ning riietab roosadesse riietesse isegi oma koerad. Ta on küll juba praegu brüneti Barbiega väga sarnane, kuid täiuslikust õnnest on puudu õige suurusega tissid. Vanessa kannab hetkel rinnahoidjat nr 32C, Barbiel peaks aga olema vähemalt 32F, seetõttu kavatseb Barbie-Vanessa esimesel võimalusel plastikakirurgi juurde minna.

Kui Vanessa oli väike, hävitas koer suure osa tema hiiglaslikust nukukollektsioonist. Teise osa viskas välja isa, kelle sõnul oli tütar nukkudega mängimise jaoks juba liiga suur. Kuid mõned aastad tagasi pani Vanessa aluse uuele kollektsioonile ning nüüd on tal olemas kõik Barbie asjad! 

“Inimesed peavad mind hulluks, kui nad mu roosat maja näevad. Aga mulle lihtsalt meeldib Barbie!”