"Saime kiired akvalangikursused, siis pandi tinavööd ümber ja põhja," meenutab Atso.
"Iga mehe jaoks oli veel oma sukelduja, kes toruga õhku andis."

Kas sina suudad vee all 2 minutit trumme mängida?
Vee all filmimisel olid bändi jaoks ka omad kasud sees.
"Kui alguses suutsin vee all maksimaalselt 30 sekundit trumme mängida, siis nüüd kaks minutit. Poleks sukeldumistiim nii proff olnud, poleks video valmis saanud," rõõmustab trummar.
Isegi profi tiimiga öösel filmides venisid võtted nii pikale, et esimesed hommikused ujujad võisid imetleda vee all trumme taguvat Markot.

"Hundi loomise" jätk
Uue video režissöör Liina Paakspuu selgitab, miks teos just selline tuli: "Kümme aastat tagasi tegime video "Hundi loomine" ja tahtsin näha, kas annab ka nüüd samamoodi Töllu sõbrad kokku kutsuda ning midagi head luua."
Paakspuu sõnul kulus video tegemiseks kolm ööd Hurmi järve ääres, üks öö Kalevi basseinis ning päris mitu ööd montaažiruumis. "Üks mees on siiani montaažiruumis," naerab ta.

Uus video on ka osa Paakspuu dokumentaalfilmist „Hundi süda sees“, mis vaatleb põhjamaiste ansamblite Metsatöll, Finntroll ja Tyr vallutusi. Filmi saab eeldatavasti näha järgmisel aastal

Pillidega huntidele appi
Filmimise käigus vee all käinud Metsatöllu pillid läksid bändi kodulehel oksjonile. Tulu läheb Tallinna Loomaaiale hunditarandiku rajamiseks.
"Praeguseks on kitarride hind kõrgemale tõusnud kui nad seda uuena poes maksaksid. Trummid on veel sellise hinna juures, millega ma need kas või ise ära ostaksin. Aga oksjon veel käib ja kõvemad pakkujad tulevad alles lõpus," on Atso kindel.
"Kitarrid on ainult seina peale panekuks, aga trummid on täitsa korras."

Metsatöll möllab sel nädalal täiega ja Marko kutsubki fänne laupäevaks plaadifirma Spinefarmi juubelit tähistavale festivalile Rock Cafes.
"Seal mängime esmakordselt laval vähemalt ühte uut lugu - "Kivist maad"," lubab trummar. Tõenäoliselt juhtub enamatki...

Oksjonil pakutavad "töllutatud" muusikariistad: